Izvor:
27.12.2017 u 04:06
0

DRAMA U URGENTNOM CENTRU: Rodbina pacijenta tukla tehničara!

Medicinski tehničar u Urgentnom centru Kliničkog centra Crne Gore napadnut je najpre verbalno, a zatim i fizički u KC. Njega je napala rodbina jednog pacijenta.

"Tehničar je napad prijavio Upravi policije i očekujemo od nadležnih pravosudnih organa da vinovnici ovog čina budu najoštrije sankcionisani. Ovaj čin zaslužuje posebnu osudu jer se radilo o pacijentkinji koja je došla da proveri svoje zdravstveno stanje, što je trebala da uradi u Domu zdravlja kod svog izabranog doktora", saopšteno je iz KCCG.

Urgentni centar je, kako se dodaje, namenjen za zbrinjavanje pacijenata sa urgentnim stanjima. "Međutim, suočeni smo sa stalnim zloupotrebljavanjem ove organizacione.

"Činjenica je da su zaposleni u Urgentmnom centru svakodnevno izloženi pritiscima pacijenata i članova njihovih porodica, a naročito onih koji su kvalitetnu zdravstvenu uslugu mogli dobiti na primarnom nivou, tj. kod svog izabranog doktora".

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter