Izvor:
27.12.2017 u 17:28
0

PREMINUO LOVAC NA GRANICI SA HRVATSKOM: Čovek je umro od srčanog udara!

Poziv spasiocima iz Ljubuškog stigao je oko 15 sati.

Lovac iz BiH preminuo je na samoj granici sa Hrvatskom usled srčanog udara, a zbog nepristupačnosti terena na kojem se telo nalazilo, angažovani su i spasioci.

Poziv spasiocima iz Ljubuškog stigao je oko 15 sati, a telo lovca je izvučeno iz nepristupačnog i strmog terena četiri sata kasnije, potvrdili su za Avaz iz GSS BiH.

Akcija se desila na samoj granici sa Hrvatskom. Čovek je umro u lovu od srčanog udara. Poziv je došao od kolega iz Ljubuškog i policije. Pripadnici GSS iz Ljubuškog, ali dva člana iz Gruda su po nepristupačnom terenu izvršili transport tela – kazali su iz GSS BiH.

Telegraf.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter