Izvor:
29.12.2017 u 19:19
0

AKCIJA MAKEDONSE POLICIJE: Uhapšeno 17 osoba u Gostivaru i Tetovu!

U akciji makedonske policije uhapšeno je 17 osoba u ugostiteljskim objektima u Gostivaru i Tetovu, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova. U ugostiteljskom objektu u Gostivaru, uhapšena su dva makedonska državljanina, dok su iz drugog objekta privedena dvojica sa Kosova i jedan makedonski i jedan državljanin Albanije.

Tokom pretresa u hotelu u selu Zelina u Tetovu uhapšeno je sedam državljana Albanije i četiri državljana Makedonije. U saopštenju se ne navodi s kojim ciljem je izvedena ova i akcija, kao ni razlozi zbog kojeg su ove osobe uhapšene.

Akcija hapšenja izvedena je sinoć.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/RTS Vesti‏

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter