Izvor:
11.01.2018 u 21:17
0

TODORIĆ UZVRAĆA UDARAC: Vlasnik Agrokora tužio Hrvatsku Evropskoj komisiji!

Osnivač i bivši predsednik Uprave Agrokora Ivica Todorić objavio je da je podneo tužbu Evropskoj komisji protiv Hrvatske, zbog neusaglašenosti "leks Agrokora" sa zakonodavstvom EU i najavio da će čim tužba bude uručena Komisiji, sa njenim sadržajem upoznati javnost.

– Nažalost, zbog sporosti hrvatskih institucija, koje ne reaguju na zastrašujuće posledice neustavnog i nezakonitog Lex Agrokora, podneo sam tužbu EK zbog neusaglašenosti Lexa sa zakonodavstvom EU. Tužba je dostavljena i predsedniku EK, a sa njenim ću sadržajem upoznati sve predsednike vlada zemalja EU kao i sve zastupnike Evropskog parlamenta – napisao je Todorić

Todorić je rekao, teško se odlučio na tužbu, ali je bio primoran da to učini jer su mu, kako je ocenio, prekršena osnovna ljudska prava.

– To nije tužba protiv moje Domovine, ovo je tužba protiv jedne nerazumne politike i onih koji je sprovode, a protiv njih se nikada neću prestati boriti – rekao je Todorić.

Izvor: Tanjug
Foto: ivan pernar tv/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter