Izvor:
04.02.2018 u 04:04
0

UŽAS U OSNOVNOJ ŠKOLI: Devojčica (13) se čudno ponašala roditelji u telefonu pronašli jezivu istinu!

Domar V. V. (41) iz jednog sela kod Preševa uhapšen je zbog sumnje da je zaveo i obljubio devojčicu (13), učenicu škole u kojoj je zaposlen.

Prema sadašnjim sazanjima u istrazi, domar je pre devet meseci zaveo učenicu, a zatim je pre dva meseca prisilio na seksualne odnose. Ovaj slučaj obljube deteta otkriven je nakon što su učenici i zaposleni u školi posumnjali da se nešto događa jer se devojčica ne ponaša kao ranije.

Prvo su drugovi iz odeljenja uočili da se devojčica promenila, pa su o tome obavestili nastavnike. Odmah je angažovana psihološko-pedagoška služba škole i obavljen je razgovor sa devojčicom.

Maloletnica je prvo negirala da se sa njom bilo šta dešava, ali se kasnije delimično otvorila i priznala da je zaljubljena u starijeg čoveka, čiji identitet nije želela da otkrije.

U pratnji roditelja, devojčica je dala izjavu, a zatim je po nalogu dežurnog tužioca domar osumnjičen za obljubu uhapšen. U daljoj istrazi je utvrđeno da je osumnjičeni V. V, koji povremeno radi kao di-džej po klubovima, devojčici kupio mobilni telefon u kome su istražitelji pronašli njegove poruke da se sastanu.

Takođe je ustanovljeno da je devojčicu povremeno vodio u obližnji motel, gde joj je oduzeo nevinost, i da joj je kupovao poklone.

Na saslušanju, prema saznanjima "Blica", optuženi domar se branio rečima da mu je sve namešteno, da je sve laž da bi se uništila njegova porodica.

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter