HOROR U HRVATSKOJ: Pokušala da spase čoveka od samoubistva, pa ona primila metak!

Pokušala je da spreči muškarca da se ubije zbog ljubavnih problema, a pištolj je nehotice opalio pogodivši je u leđa.

Riječanka N.DŽ. je u nedelju nešto posle 20 časova završila na riječkoj Hitnoj. Imala je ranu na leđima pa su lekari odmah posumnjali da je ranjena iz vatrenog oružja. O sumnjivom slučaju su izvestili i policiju.

Kako piše "24 sata", nesrećnu ženu je u bolnicu svojim automobilom dovezao D.B. koji je lekarima rekao da je ranjenu ženu koja krvari pronašao samu kod Plodina u Ružićevoj ulici u Rijeci.

Još u bolnici ranjena žena je ispričala lekarima i policajcima da je u bila u šetnji Ružićevom ulicom te da je mimoilazila grupu mlađih maskaranih ljudi koji su se međusobno prepirali i svađali. U jednom je trenutku začula pucanj. Odmah je, kako kaže, osetila bol u leđima ispod leve lopatice. Ubrzo joj je iz obližnjeg poslovnog prostora prišao D.B. koji joj je ponudio pomoć i odvezao na Hitnu.

Lekari su konstovali da joj se metak zaustavio tik do kičme sa desne strane između dva rebra. Ubrzo je operisana i olovno zrno je izvađeno. Zdravstveno stanje joj je stabilizovano, pa je policija sa njom mogla ponovo da razgovara kako bi razjasnila okolnosti ranjavanja.

Istražitelji su ubrzo u vezu sa ranjavanjem doveli D.B. (61) iz Kastva koji joj je, pomagao i ponudio pomoć da je preveze do Hitne.
Uhapšen je u sredu i protiv njega je podneta krivična prijava.

Prema nezvaničnim saznanjima hrvatskih medija, D.B. se u nedelju uveče u svom automobilu riječkih oznaka nalazio zajedno s N.DŽ.

Zbog ljubavnih nesuglasica zapao je u teško psihičko stanje kada je odlučio da se upuca iz svog revolvera. Prislonio je oružje na slepoočnicu u čemu ga je žena sprečavala, pa je tom prilikom došlo do opaljenja kada ju je metak teško povredio.

Izvor: Blic
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost