Izvor:
22.02.2018 u 18:13
0

AMBASADA USA U PODGORICI: Svi zaposleni su bezbedni!

Američka ambasada u Podgorici, na koju je noćas bačena bomba, saopštila je da su svi zaposleni u ambasadi bezbedni. Ambasada SAD je na društvenim mrežama navela da je to utvrđeno posle "internog pregleda".

Zahvalili su se crnogorskoj vladi na bliskoj saradnji, kao i policiji na profesionalnoj podršci u istrazi incidenta. Bombu u dvorište američke ambasade bacio je, a zatim se i ubio, D.J, bivši pripadnik JNA, prenose crnogorski mediji pozivajući se na nepotvrđene sumnje policije.

Na Fejsbuk profilu D.J. piše da je bio odlikovan medaljom za zasluge u oblastima odbrane i bezbednosti u SRJ.

Živeo je u Podgorici, a rođen je u Kraljevu.

Crnogorski MUP je prethodno saopštio da radi na identifikaciji lica koje je bacilo eksplozivnu napravu u dvorište ambasade SAD u Podgorici, a potom se raznelo eksplozivnom napravom.

Izvor: Kurir
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter