Izvor:
20.03.2018 u 14:47
0

SMRTONOSNI SELFI: Na Plitvičkim jezerima turistkinja pala u provaliju i poginula!

Državljanka Južne Koreje (53) preminula je u subotu u karlovačkoj Opšoj bolnici u Hrvatskoj od posledica pada u 70 metara duboku provaliju na Plitvičkim jezerima.

Nesrećna žena je s organizovanom grupom turista u subotu oko 11 sati obilazila lepote Plitvica, ali u jednom trenutku se odvojila od grupe kako bi snimila selfi i izašla van staze.

Na neograđenim prostoru staze se verovatno, prilikom fotografisanja, okliznula i izgubila ravnotežu i pala preko ivice u provaliju.

Pala je u podnožje i zaustavila se u jezeru Gavranovac. Sve su posmatrali njeni užasnuti saputnici. Žena je pri padu zadobila višestruke povrede i hitno je prevezena u bolnicu, no nažalost nekoliko sati kasnije, u 14.35 sati je podlegla povredama i preminula u bolnici.

Kurir.rs
Foto: Youtube-printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter