Izvor:
25.03.2018 u 15:48
0

DODIK: Članstvo Srbije i BiH u NATO, predstavljalo poniženje za sve Srbe!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da bi članstvo Srbije i BiH u NATO, predstavljalo poniženje za sve Srbe.

"M smo se već odlucili. Skupština Srbije i Narodna skupština Republike Srpske donele su odluku o vojnoj neutralnosti. NATO je bombardovao Srbe dva puta, prvo u Republici Srpskoj, a potom i u Srbiji, uz uverenje da mogu da se iživljavaju nad jednim narodom i isprobavaju svoja vojna i tehnicka dostignuća. Hiljade bombi i stradanje Srba u Srpskoj i Srbiji ne može da bude zaboravljeno", rekao je Dodik.

Predsednik RS rekao je i da se očekuje da srpski narod o tome ćuti, ali da Srbi moraju da govore o tom zločinu i da ga nikada ne zaborave.

"Oni su izabrali Srbe da na njima vežbaju, da ih ubijaju i uništavaju im infrastrukturu. Činjenica o bačenom osiromašenom uranijumu govori dovoljno o ovom bezdušnom činu. Oni sada žele da održe vojnu vežbu kod Banjaluke, sa avionima koji koriste osiromašeni uranijum, a opet se nađu Srbi koji su spremni da to prihvate", rekao je Dodik.

Predsednik RS pozvao je građane da ne dozvole bilo kakvu vojnu vežbu na teritoriji Republike Srpske.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter