Izvor:
03.04.2018 u 16:41
0

SPORNA ODLUKA: Haradinaj učestvuje na Samitu EU u Sofiji!

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj prisustvovaće Samitu EU o Zapadnom Balkanu u Sofiji, objavio je portal Gazeta ekspres, pozivajući se na izvor iz kosovske vlade.

Samit u Sofiji zakazan je za 17. maj. Španija je ranije najavila da ne želi da njen premijer bude za istim stolom sa predstavnikom Prištine, a sličan stav čuo se i u prestonicama još nekih članica EU koje ne priznaju nezavisnost Kosova – Rumunije i Kipra.

Bugari trenutno nastoje da uvere sve članice da se neće dirati u statusna pitanja i traže odgovarajuću formulu.

Briselski portparol bugarskog predsedavanja EU Genoveva Červenakova rekla je za "Novosti" da će Bugarska u potpunosti ispoštovati status neutralnosti Kosova.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter