Izvor:
24.04.2018 u 23:58
0

TRAGEDIJA U HRVATSKOJ: Dečak vozio traktor i sleteo sa puta, lekari mu se bore za život! (video)

Prema još uvek nepotvrđenim informacijama, dečak iz Hrvatske je zadobio teške povrede glave i grudnog koša i životno je ugrožen.

Jedanaestogodišnji dečak danas je teško povređen kada je vozeći traktor sleteo s puta u kanal u mestu Raščani kod Križevaca u Hrvatskoj.

Prema još uvek nepotvrđenim informacijama, dečak je zadobio teške povrede glave i grudnog koša i životno je ugrožen, a lekari u koprivničkoj bolnici se bore za njegov život.

Iza dečaka je u traktoru sedeo njegov pradeda Marjan (88), a čini se da su zajedno krenuli na polje. Nakon što je dečak sleteo s puta, Marjan je pokušao uz pomoć sajle sam da izvuče traktor iz kanala, misleći pritom da se ništa strašno nije dogodilo, ali kad je ugledao unuka, odmah je pozvao hitnu pomoć i policiju.

– Samo da mi je praunuk dobro, ništa mi drugo nije važno – rekao je Marijan, koji bi zbog nesreće mogao da dobije kaznenu prijavu, kao i dečakovi roditelji koji su ga pustili da sedne za upravljač traktora.

Nesrećni dečak, inače učenik četvrtog razreda osnovne škole, kolima hitne pomoći odmah je prebačen u Opštu bolnicu u Koprivnici, gde su lekari potvrdili da je zadobio povrede opasne po život.

Izvor: Telegraf
Foto: YouTube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter