Izvor:
27.04.2018 u 01:45
0

BEZ KOMENTARA: Kolinda odbila da komentariše odluku Srbije o Krstičeviću!

Hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarović danas je odbila da komentariše odluku Vlade Srbije o proglašavanju hrvatskog ministra odbrane Damira Krstičevića nepoželjnom osobom, prenela je Hina.

Kitarović, koja je u dvodnevnoj poseti Makedoniji, srela se s tamošnjim političkim čelnicima, a u četvrtak će u glavnom makedonskom gradu učestvovati na skupu procesa Brdo-Brioni na kojem će učestvovati i lideri regiona, kao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vlada Srbije odlučila je ranije danas da hrvatski ministar odbrane Damir Krstičević do daljnjeg nije dobrodošao u Srbiju.

Vlada je takvu odluku donela kao odgovor na notu hrvatskog MVEP-a o zabrani ulaska ministra odbrane Srbije Aleksandra Vulina u ovu državu.

"Vlada Srbije smatra da su ovakvi postupci Hrvatske suprotni duhu dobrosusedske saradnje i poštovanju osnovnih evropskih vrednosti, u koje spada i sloboda kretanja ljudi", navodi se u saopštenju.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter