Izvor:
10.05.2018 u 14:11
0

TRAGEDIJA NA DURMITORU: Ruskinja pošla u pohod na planinu bez opreme, pa stradala!

Iz GSS su rekli da su pripadnici te službe, koji su u spasilačku akciju krenuli na poziv Direktorata za vanredne situacije, u reonu ispod Samara prema Škrci zatekli beživotno telo Baranove.

Pored devojke je, kako su naveli, bio vođa grupe, takođe ruski državljanin, koji je pokušao da joj ukaže prvu pomoć.

– On je sa Baranovom i još tri ruske državljanke pokušao da pređe prevoj Samar, kada se dogodila nesreća. – kaže se u saopštenju GSS.

Navodi se da je u toku evakuacija još tri ruske državljanke, koje su ostale zaglavljene na lokaciji sa koje je pala Baranova.

Iz GSS su kazali da je grupa u pohod na Durmitor krenula bez adekvatne planinarske opreme što je, kako su naveli, najverovatnije i uzrok nesreće.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Twitter/adamwalmsley

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter