BOGATA UKRAJINKA IZBODENA U KOTORU: Beživotno telo devojke pronađeno u stanu u kom je živela!

Ukrajinska državljanka Anastazija Lašmanova ubijena je u Kotoru.

Policiji je oko 20.30 časova prijavljeno da je Lašmanova pronađena u svom stanu u Dobroti, izbodena nožem.

Iz Uprave policije nisu zvanično potvrdili da je u pitanju ubistvo. Nezvanično, kazali su da je telo Lašmanove pronađeno sa vidljivim tragovima nasilja.

"U naselju Dobrota u Kotoru, u stanu u kojem je boravila, večeras oko 20,00 časova zatečeno je beživotno telo državljanke Ukrajine A. L.

Policijski službenici Odeljenja bezbednosti Kotor su odmah po prijavi došli na lice mesta i obezbedili ga. U toku je uviđaj na licu mesta kojim rukovodi nadležni državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

Slede dalje mere i radnje u cilju uvrđivanja okolnosti nastupanja smrti A. L. kao i radi potpunog rasvetljavanja događaja", navodi se u saopštenju policije.

Viši državni tužilac Željko Tomković je ranije, oko 22 sata kazao da je uviđaj u toku i da ne može govoriti o detaljima.

Kotorska policija blokirala je grad odmah pošto im je prijavljeno da je u stanu u Dobroti pronađeno telo Ukrajinke. Zasad niko nije uhapšen zbog tog ubistva.

Lašmanova je bila izvršna direktorka kompanije “Mimoza Group” i “Sea Trade”, a stoji iza izgradnje hotela “La perla” u Tivtu, izgradnje novog hotela “Mimoza”, na mestu na kome je u centru Tivta bio istoimeni stari hotel.

Njene kompanije su iza kontroverznog projekta uređenja obale i izgradnje ugostiteljskog objekta na rtu Sveta Neđelja u Kamenarima i izgradnje Ponte Seljanovo.

 

Kurir
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Kviz: Naslovna strana
11:55 Vesti
11:58 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
14:00 Parovi - Live
15:30 Posle ručka
17:30 Telemaster
18:05 Serija: Suze moje sestre
19:00 Upoznajte Parove
19:55 Bingo
20:30 Upoznajte Parove
21:00 Ćirilica 
23:00 Parovi - Izbor pomoćnika
02:30 Parovi - Live