Izvor:
22.05.2018 u 20:46
0

NACIONALNA IDEJA VEKA: Cilj državno jedinstvo Republike Srpske i Srbije!

Jedna od stvari koju treba da ostvarimo je državno jedinstvo Republike Srpske i Srbije i u tome se ne sme oklevati, rekao je danas predsednik tog entiteta Milorad Dodik.

– Koliko god se to nekome ne svidalo ili nekoga vređalo, to je srpska nacionalna ideja ovog veka, ne ove ili sledeće godine. Mnogima se na ovo diže kosa na glavi, ali mi na to imamo istorijsko pravo – rekao je Dodik na otvaranju Konferencije o Jasenovcu, koja je počela u Banjaluci.

Naveo je da bi voleo da se to ostvari i da to uspe, možda, kako kaže, neće u njegovom životu, ali veruje da hoće u nekom kasnijem periodu.

Izvor: Tanjug
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter