Izvor:
29.05.2018 u 19:21
0

BANJALUKA: Nasilnik pretukao maloletnu devojku!

N. Stojković (19) uhapšen je juče u Banjalučkom naselju Lazarevu zbog sumnje da je na ulici pretukao svoju bivšu i to maloletnu devojku.

Kako nezvanično saznajemo, između Stojkovića i njegove devojke je prvo došlo do svađe, a zatim ga je ona odgurnula i ogrebala.

-Nakon toga mladić je devojku udario šakom i nanio vidne povrede –ispričao je jedan od očevidaca i dodao da je neko pozvao policiju koja je ubrzo došla. Prema našim informacijama, uhapšeni mladić je i član jednog sportskog kluba u Banjaluci.

Povređena maloletnica je prevezena u službu Hitne pomoći gde su joj konstatovane povrede. Portparol Policijske uprave Banjaluka Marija Markonović rekla je da je policiji juče prijavljeno da je muškarac fizički napao žensku osobu.

-Dolaskom na lice mesta zatečen je N. S. iz Laktaša koji je uhapšen zbog sumnje da je fizički napao maloletnicu. O svemu je obavešten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se utvrde sve okolnosti zaprimljene prijave i da se dostavi izveštaj na tužilačku odluku – pojasnila je Markanovićeva.

Izvor: Blic.rs
Foto: havenhousefsc.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter