Izvor:
15.07.2018 u 09:31
0

REPUBLIKA SRPSKA SPREMNA DA SE BRANI SVIM SREDSTVNIMA: Orićeve pretnje su uznemiravajuće za naš narod!

– Pretnje Nasera Orića samo ojačavaju naše samopouzdanje i uverenje da Republika Srpska mora da se brani svim raspoloživim sredstvima – rekao je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik.

– Orić je definitivno zločinac za kojeg se vezuje mnogo zločina, i zbog svojih nedela prema srpskom narodu omražen je među Srbima – kazao je Dodik posle sastanka sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u Beogradu, na zajedničkoj konferenciji za medije.

Dodik je dodao da je Srpska opredeljena za mir, ali da neće dozvoliti napade.

– Predsednika Vučića sam upoznao sa atmosferom u BiH koja je generisana izjavama i pretnjama Nasera Orića i mislim da je to deo njegove frustracije i želim da mu poručim da Srpska neprikosnoveno može da se brani, a pogotovu od takvog ološa kao što je on. Njegove izjave su uznemiravajuće za naš narod, ali nas okupljaju u uverenju da moramo da održimo kolektivitet i da su institucije Srpske spremne da odgovore takvim pretnjama – rekao je Dodik.

Izvor: Tanjug
Foto: Wikimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter