Izvor:
22.08.2016 u 00:26
0

ZBOG OLUJNOG VREMENA: Šest osoba nastradalo u britanskim vodama!

Šest osoba poginulo je ovog vikenda duž britanske obale u odvojenim incidentima do kojih je došlo usled olujnih uslova ili nespretnog surfovanja, saopštile su vlasti, javlja danas AP.

Tri muške osobe, dve žene i jedno dete poginuli su u subotu u odvojenim nezgodama.

Džuli Voker (37) i njen sin Lukas (6) nastradali su na plaži u Aberdinu u Škotskoj.

Policija je saopštila da je Lukasov brat Semjuel (13) skočio u vodu u uzaludnom pokušaju da spase majku i brata koji su se davili, a trenutno se oporavlja u bolnici.

U drugom incidentu, jednog muškarca je ogroman talas oborio sa stene na plaži Fistral u Kornvolu, dok je njegova dvogodišnja kćerka prebačena u bolnicu.

U ostalim nezgodama, koje su se dogodile duž južne obale i u blizini Zelenog ostrva u Džersiju, nastradali su plivači i jedan surfer, koji još nisu formalno identifikovani, navodi američka agencija.

Tanjug
Foto: Twitter/ElHermanoAmigo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter