Izvor:
16.08.2018 u 10:59
0

PRIPADNICI SPASILAČKIH EKIPA PRETRAŽUJU RUŠEVINE: Oko 20 osoba se vodi kao nestalo nakon urušavanja mosta!

Glavni tužilac u Ðenovi Frančesko Koci izjavio je da se još oko 20 osoba vodi kao nestalo nakon urušavnja nadvožnjaka u tom gradu, koje je odnelo 39 života.

Pripadnici spasilačkih ekipa pretražuju ruševine u potrazi za preživelima od utorka. Koci je izjavio novinarima da se možda između 10 i 20 osoba vode kao nestale.

Ministar unutrašnjih psolova Mateo Salvini izjavio je da je teško izaći sa konkretnim brojem nestalih jer bi određeni broj onih koje su prijavile porodice mogli biti turisti koji su stigli na svoje destinacije, ali im se nisu javili.

Portparolka Vatrogasne službe Ðenove Sonja Noki izjavila je da će se spasilačke operacije nastaviti dok ne budu pronađeni svi koji se vode kao nestali.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter