Izvor:
20.08.2018 u 08:50
0

BOLTON: Nuklearni sporazum je VEOMA LOŠ!

Američki nacionalni savetnik za bezbednost Džon Bolton rekao je na sastanku sa izraelskim premijerom Benjaminom Netanjahuom da je nuklearni sporazum sa Iranom "veoma loš".

Bolton je dodao da SAD pridaju "najveći značaj" sprečavanju Irana da dođe u posed nuklearnog oružja i da je zbog toga predsednik SAD Donald Tramp povukao Ameriku iz sporazuma sa Teheranom.

Sporazum je potpisan u vreme mandata predsednika Baraka Obame.

Netanjahu se složio da je taj dogovor "katastrofalan" i dodao da je Trampova odluka istorijska, preneo je AP.

Bolton je poznat kao oštar kritičar nuklearnog sporazuma i zalaže se za jačanje pritiska na Teheran da bi se osiguralo da Iran obustavi pružanje podrške militantnim grupama na Bliskom istoku i prekine razvoj balističkih projektila.

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter