Izvor:
10.09.2018 u 18:52
0

BOLTON: Ako i treći put bude upotrebljeno hemijsko oružje, odgovor će biti mnogo snažniji!

Savetnik američkog predsednika Donalda Trampa za nacionalnu bezbednost, Džon Bolton, izjavio je danas da su se SAD, Britanija i Francuska dogovorile o "mnogo snažnijem odgovoru", u poređenju s ranijim vazdušnim napadima, ukoliko sirijska vlada ponovo upotrebi hemijsko oružje.

"Pokušali smo da proteklih dana prenesemo poruku da će, ako i treći put bude upotrebljeno hemijsko oružje, odgovor biti mnogo snažniji", rekao je Bolton novinarima.

Kako je Trampov savetnik naveo, SAD su se konsultovale s Britancima i Francuzima, koji su im se pridružili u drugom vazdušnom napadu.

"Oni su se takođe saglasili da će još jedna upotreba hemijskog oružja rezultirati mnogo snažnijim odgovorom", rekao je Bolton.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/CBS News

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter