Izvor:
14.09.2018 u 06:03
0

KATAKLIZMA: Uragan Florens pravi haos po Americi. Poplavljene ulice, talasi stigli do kuća, leteli krovovi i drveće!(VIDEO)

Uragan "Florens" približio se obali SAD, snažni naleti vetra počeli su da nanose talase koji su već prodrli do kuća u Avonu, gradu u Severnoj Karolini, dok su detektovani i prvi tragovi materijalne štete.

Istovremeno, u Norfolku, Virdžiniji, voda se već nalazi na ulicama, od kojih su neke postale potpuno neprohodne i pre nego što je kiša počela da pada.

Detektovano je da je snažan vetar već oduvao je krov najmanje jedne zgrade, dok je nekoliko drveća slomljeno, ali i potpuno iščupano iz zemlje.

Gradonačelnik Buforta u Severnoj Karolini, Everet Njuton, naveo je da je već prekasno za evakuaciju, te da meštani treba da pronađu sigurne zaklone na kojima će ostati do prestanka opasnosti.

Kurir.rs
Foto: Arhiva/Youtube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter