Izvor:
30.08.2016 u 19:49
0

DŽONSON ČESTITAO DAČIĆU: Očekuje još bolju saradnju dve zemlje!

Šef Forin ofisa Boris Džonson čestitao je ministru spoljnih poslova Srbije Ivici Dačiću povodom imenovanja na fukciju i istovremeno pozdravio posvećenost nove vlade reformama.

U čestitki, koju je britanski ambasador Denis Kif tokom današnjeg susreta uručio Dačiću, ističe se želja za saradnjom u vezi sa najvažnijim pitanjima za Srbiju i puna podrška Ujedinjenog Kraljevstva evrointegracijama Srbije.

Dačić i Kif su obostrano konstatovali da su bilateralni odnosi dobri i da postoji prostor za dalje unapređenje svih vidova saradnje između dve zemlje, naročito u ekonomskoj sferi.

Dačić je ukazao i na neophodnost jačanja saradnje dve zemlje na multilateralnom planu, što je ambasador Kif pozdravio.

U razgovoru su razmenjena mišljenja i o aktuelnim pitanjima u regionu, navodi se u saopštenju Ministarstva spoljnih poslova.

Obostrano je izražena spremnost da Srbija i Ujedinjeno Kraljevstvo nastave intenzivnu komunikaciju i saradnju na svim poljima.

Tanjug
Foto: Twitter/CTBusiness_Glas

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter