Izvor:
21.09.2018 u 20:21
0

TUSK O BREGZITU: Kompromis i dalje moguć!

Predsednik Evropskog saveta Donald Tusk izjavio je danas da je uveren da Evropska unija i Britanija mogu naći kompromis o Bregzitu.

"Iako razumem logiku koja stoji iza pregovora, ubeđen sam da je i dalje moguć kompromis dobar po sve nas. Ovo izjavljujem kao blizak prijatelj Velike Britanije i iskreni poštovalac premijerke Mej", izjavio je Tusk, prenosi Rojters.

Agencija podseća da je britanska premijerka Tereza Mej prethodno izjavila da su pregovori o Bregzitu zapali u ćorsokak i da je, dan nakon što je na samitu EU u Salcburgu kritikovan njen predlog, pozvala Uniju da iznese svoj predlog.

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter