Izvor:
03.09.2016 u 19:22
0

OVO NE ZVUČI DOBRO: Prevrnuo se kamion sa MILIONIMA PČELA!

Kamion, pun pčela, prevrnuo se u petak na međudržavnom putu u američkom gradu Kanzas Siti u saveznoj državi Misuri, ali niko nije ozbiljnije povređen tom prilikom.

Lokalni list navodi, pozivajući se na stručnjake za pčele, da se u kamionu nalazilo između osam i 11 miliona pčela, a da su pojedine odletele sa mesta nesreće.

Uprava za saobraćaj u Misuriju, s druge strane, prvobitno je javila da se u kamionu nalazilo 40.000 pčela dodajući da se nesreća dogodila na međudržavnom putu 435, prenosi AP.

Pčelar iz Kanzas Sitija Met Vidsted rekao je da košnice uobičajno sadrže oko 40.000 pčela, dok je vlasnik košnica Brajan Boje rekao da je kamion prevozio oko 408 košnica.

Tanjug
Foto: Twitter/TLNKansasCity

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter