Izvor:
19.10.2018 u 20:20
0

POLICIJA UPOTREBILA SUZAVAC: Migranti probili ogradu na granici sa Gvatemalom!

Karavan migranata iz centralne Amerike probio je večeras ogradu na granici sa Gvatemalom i krenuo ka meksičkoj teritoriji, saopštili su meksički zvaničnici.

Kada su prešli na meksičku stranu mosta migranti su se susreli sa odredom policije koji je nosio štitove za razbijanje demonstracija, a njih 50 počelo je da ih gura nazad ka Gvatemali pre nego što su upotrebili suzavac.

Prelaz je ponovo zatvoren, a predstavnici savezne policije su putem spikerfona migrantima poručili da "prestanu sa agresijom".

Migranti su nosili zastave Hondurasa i suncobrane kako bi se zaklonili od sunca, a na granicu sa Meksikom su došli u ranim jutarnjim satima zahtevajući od graničnih vlasti

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter