Izvor:
24.10.2018 u 18:55
0

PUTIN: Ako se SAD povuku, Rusija će odgovoriti istom merom!

Ruski predsednik Vladimir Putin danas je izjavio da ako SAD odluče da se povuku iz Sporazuma o nuklearnim snagama srednjeg dometa (INF), Rusija će morati da odgovori na isti način i učiniće to vrlo brzo i efikasno.

– Ako se SAD povuku iz sporazuma, glavno pitanje je šta će uraditi sa tim novim raketama. Ako ih isporuče Evropi, naš odgovor će prirodno morati da bude ravan tome – kazao je Putin.

On je istovremeno rekao da bi voleo da razgovara sa Trampom o sporazumu INF na predstojećem sastanku u Parizu.

– Nadam se da ćemo moći da razgovaramo o svim tim pitanjima na marginama susreta sa američkim predsednikom u Parizu 11. novembra – kazao je Putin na pres konferenciji nakon razgovora sa italijanskim premijerom Đuzepeom Konteom.

Izvor: Blic.rs
Foto: twitter/relombardo3

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter