Izvor:
25.10.2018 u 08:14
0

VREME ZA UJEDINJENJE SAD: Tramp najavio istragu o paketima, neće štedeti na resursima i troškovima!

Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da u Americi nema mesta za pretnje političkim nastiljem, obećavši pritom potpunu istragu o sumnjivim paketima koji su poslati poznatim političkim ličnostima u SAD.

– Čitava snaga naše vlade će biti iskorišćena za ovu istragu i dovođenje onih koji su odgovorni pred lice pravde. Nećemo štedeti na resursima i troškovima – rekao je Tramp.

On je Amerikancima poručio da je "ovo vreme kada moramo da se ujedinimo".

Prva dama SAD Melanija Tramp poručila je da osuđuje "sve oblike pretnji i nasilja" i zahvalila organima reda na "herojskom naporu".

Danas su sumnjivi paketi, u pojedinim od kojih je bilo i bombi, poslati Klintonovima, Baraku Obami, u sedište Si-En-Ena i kompanije "Tajm vorner", kao i mnogima drugima.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Printscreen/realDonaldTrump

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter