Izvor:
27.10.2018 u 17:55
0

SAUDIJSKI MINISTAR OPLEO PO SVETSKIM MEDIJIMA: Izveštavanje o ubistvu Kašogija je „histerična“! (VIDEO)

Ministar spoljnih poslova Saudijske Arabije Adel al-Džubeir opisao je globalnu reakciju i fokus medija na ubistvo novinara Džamala Kašogia kao "histerične", a javnosti je pourčio da sačekaju rezultate istrage pre nego što optuže vlasti Saudijske Arabije.

– Ovaj problem je postao krajnje histeričan. Smatram da su ljudi optužili Saudijsku Arabiju pre nego što je istraga završena – rekao je al-Džubeir, prenosi AP.

Agencija navodi da su pojedinci, koji su dovedeni u vezu sa Kašogijevim ubistvom, istovremeno dovedeni u vezu sa saudijskim prestolonaslednikom Muhamedom.

On, kako navodi AP, nije uspeo da umanji sumnje da je imao saznanje o Kašogijevom ubistvu tako što je taj čin opisao kao "gnusan" i "bolan".

Kašogi je nestao 2. oktobra, a 18. oktobra je Saudijska Arabija potvrdila da je on mrtav. Njegovo telo još nije pronađeno.

Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter