Izvor:
27.10.2018 u 18:35
0

IDENTIFIKOVAN NAPADAČ SINAGOGE U PITSBURGU: Još uvek se ne zna koliko ljudu je stradalo! (VIDEO)

Napadač koji je pucao i ubio nekoliko osoba u blizini sinagoge u Pitsburgu u Pensilvaniji nalazi se u pritvoru i identifikovan je kao Robert Bavers (46).

Naoružana osoba je ušla u sinagogu u Pitsburgu i otvorila vatru na prisutne, a američki mediji prenose da su najmanje četiri osobe nastradale.

Zvaničnici su saopštili da su ranjena trojica policajaca i da ima žrtava, prenosi CNN.

Zvaničnici su izjavili i da se napadač predao i da je ranjen u razmeni vatre sa policijom. On je pritvoru i identifikovan je kao Robert Bavers (46).
CNN prenosi da je tokom pucnjave imao antisemitske izjave.

Televizija Si Bi Es (CBS) pominje broj od sedam mrtvih, među kojima dvojica policajaca, dok Foks njuz (Fox News) prenosi da su četiri osobe ubijene u blizini sinagoge "Drvo života" (Tree of Life) gde su vernici bili okupljeni na službi.

Policija i pripadnici hitnih službi su, po tim izveštajima, stigli u sinagogu kongregacije Drvo života oko 14 časova (GMT).

Američki predsednik Donald Tramp objavio je na svom Tviter nalogu da posmatra šta se dešava u Pitsburgu, gradu u američkoj državi Pensilvanija.

Po nekim izveštajima u ovom incidentu ima više žrtava, ali te informacije nisu potvrđene.

Pitsburški odsek za javnu bezbednost je na tviteru objavio da je prijavljen jedan "aktivan strelac" u tom području i savetovao građanima da ga izbegavaju.

Kurir
Foto: Twitter/Pittsburg Police, Ca

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter