Izvor:
31.10.2018 u 09:55
0

RAZNEO SE MUŠKARAC KOJI JE UNEO BOMBU U FSB: Novi detalji eksplozije na severu Rusije!

Muškarac koji se jutros razneo u eksploziji na ulazu Direktorata za region Arhangelska ruske Federalne službe bezbednosti (FSB) izvadio je eksplozivnu napravu iz torbe nakon čega je usledila detonacija.

TASS prenosi izjavu portparola ruskog Antiterorističkog komiteta da su u eksploziji ranjena trojica pripadnika FSB.

"Prema preliminarnim podacima, osoba koja je ušla u zgradu izvadila je neidentifikovani predmet iz torbe, koji je nešto kasnije eksplodirao u njegovim rukama. Kao posledicu toga, on je zadobio fatalne povrede", navedeno je iz te ruske državne agencije.

Eksplozija je odjeknula u Arhangelsku unutar zgrade FSB za taj region, izjavio je prethodno novinarima guverner Igor Orlov.

"Zločin se desio unutra, u blizini ulaza u zgradu", rekao je Orlov.

AP prenosi navode ruskih agencija da su tri ranjene osobe smeštene u bolnicu i da je Orlov dodao da su zbog eksplozije pojačane mere obezbeđenja u svim tamošnjim javnim institucijama.

Muškarac koji je ubijen nije bio zaposlen u tom Direktoratu.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter