Izvor:
04.11.2018 u 12:46
0

OBRAČUN BAJKERSKIH GRUPA U ŠVEDSKOJ: Sedmoro ranjeno, 12 iza rešetaka! (FOTO)

Sedam osoba je ranjeno, a 12 uhapšeno u pucnjavi u Geteborgu s kojom su povezani članovi jedne bajkerske grupe, saopštila je danas švedska policija.

U subotu uveče patrole su hitno upućene u malo industrijsko naselje u jugoistočnom predgrađu Geteborga, gde je više osoba ranjeno posle pucnjave ispred objekta u kojem je održavana proslava, navodi se u saopštenju.

Policija je navela da su njene patrole sinoć prolazile kroz industrijsku zonu kod Geteborga kada je izbila pucnjava između rivalskih klubova. Za sada se ne zna tačan uzrok pucnjave, dodala je policija navodeći da je otvorena istraga.

Prema pisanju lista Geteborgs-Posten, nekoliko ranjenih je povezano s bajkerskom grupom "Hells Angels".

Švedske vlasti su saopštile da je u toj zemlji u proteklih nekoliko godina zabeležen porast organizovanog kriminala, pri čemu je u tri velika grada – Stokholmu, Geteborgu i Malmeu – izbilo više oružanih sukoba izkeđu kriminalnih grupa.

Kurir.rs/ Agencije

Foto: Profimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter