Izvor:
06.11.2018 u 17:17
0

INCIDENT: Aktivista i britnaski bloger Graham P. napao ambasadora Ukrajine!

Ambasadora Ukrajine u Austriji Aleksandra Šerbu, ispred Ambasade te zemlje u Beču, napao je jedan aktivista.

Aktivista i bloger Graham P. protestovao je ispred Ambasade Ukrajine, a kada je izašao ambasador napao ga je, najpre, verbalno, a potom i fizički.

– On je ispred naše ograde postavio svoju kameru i počeo da se snima. Ja sam potom mirno izašao iz zgrade i počeo razgovor s njim. Jednom je neko morao da mu kaže mišljenje. Uz to sada više ne može da priča da se krijem – rekao je ambasador austrijskim medijima.

Britanski bloger je bio iznenađen, jer nije očekivao da će mu prići ambsador Ukrajine.

On je najpre vređao diplomatu, nazivajući ga fašistom, a potom ga u više navrata udario u grudi.

Ambasador Ukrajine je izrazio uverenje da je aktivista želeo da provocira sukob, kako bi taj video postavio na internet.

– Tu želju mu nisam ispunio – rekao je Šerba.

Inače Graham je već u Minhenu izazvao pažnju javnosti, pošto je postavio na internet snimak na kojem je uklonio zastave sa groba ukrajinskog nacionaliste Stepana Bandere i postavio poruku „ovde je zakopan ukrajinski nacista Stepan Bandera“.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter