JUNKER NAPUSTIO KONFERENCIJU ZA NOVINARE: Da li je u pitanju bio kašalj, koji se ne može sakriti kao ni dve različite cipele na nogama predsednika Evropske komisije!

 

 

 Predsednik Evropske komisije Žan Klod Junker (63)iznenada je napustio konferenciju za novinare u Briselu, a mediji spekulišu da je to možda učinio zbog cipela različitih boja koje je nosio.

To se dogodilo na zajedničkoj konferenciji sa južnoafričkim predsednikom Sirilom Ramafozom i predsednikom Evropskog saveta Donaldom Tuskom.

Britanski "San" piše da se na snimku sa konferencije vidi kako Junker ima jednu crnu i jednu braon cipelu, ali dodaje da je to najverovatnije tako delovalo zbog svetlosti koja je na njih padala, jer kada je izašao kroz sporedna vrata obe cipele su bile crne.

Kako se navodi, Junker je objasnio da je sednicu napustio zbog kašlja, odnosno zato da ne bi kašljao u konferencijskoj sali. 

Nedugo zatim on se vratio na konferenciju, a na fotografijama koje su objavljene vidi se Junkereova pomoćnica koja mu pomaže da siđe sa bine i koja izgleda kao da zagleda njegove različite cipele.

Ruski sajt Raša tudej prenosi da je Tviter "eksplodirao" nakon što su objavljene fotografije Junkera u različitim cipelama, iako se najverovatnije radilo o "optičkoj varki".

Tviteraši, međutim, nisu priopustili priliku da napadnu Junkera, pa su neki komentarisali da je on odraz "strašne države EU", da se to dešava kada "neko pije previše", a pojedinci su tvrdili da različite cipele nose "političku poruku".

Junker je na sličan način privukao pažnju medija i pre nekoliko meseci kada je uoči gala večeri lidera NATO izgubio ravnotežu nekoliko puta, nesigurno hodao i posrtao, a mediji su preneli da se u jednom trenutku zateturao toliko da su predsednici Finske i Ukrajine morali da mu pomognu da ostane na nogama.

Nakon toga se pojavila i fotografija Junkera kako sedi u invalidskim kolicima, a portparoli Komisije rekli su da se radi o išijasu koji mu često ometa normalno kretanje i izaziva bolove u leđima i nozi. 

 

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Petak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Parovi - Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:00 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
13:50 Dnevnik
14:10 Parovi
14:30 Serija: Suze moje sestre
15:20 Posle ručka
16:00 Vesti
16:10 Posle ručka - nastavak
17:30 Telemaster
18:10 Glamur
18:30 Kviz: Naslovna strana
19:00 Upoznajte parove
21:00 Kviz: Soba sreće
22:00 Parovi - Vruća stolica
02:30 Parovi - Live