Izvor:
27.11.2018 u 15:07
0

HOROR U TURISTIČKOM GRADU: Najsigurnija država na svetu, Japan, šokirana masovnim ubistvom!

Policija je u japanskom gradiću Takačiču otkrila sedam leševa, među kojima i telo sedmogodišnje devojčice.

Tela su pronađena u kući Jašua Ilađija (72) nakon što je jedan rođak alarmirao policiju, jer mu se niko danima nije javljao na telefon. Telo jedne žene pronađeno je van imanja, dok su tela trojice muškaraca i dve žena pronađeni u kući.

Jedna od žrtava bila je izbodena, a policija još uvek nije pronašla oružje kojim je počinjen stravičan zločin.

Policija je u javnost pustila i imena žrtava. To su Jošuo Ilađija, njegova supruga Mihoko (66), unuka Jui (7), snaja Mikiko (41) i unuk Takumiju (21).

Osim članova porodice mrtav je pronađen i Fumiaki Macuoka (44), inače prijatelj Jašuinog sina Masahira.

Policija traga za Masahirom kom se gubi svaki trag od kad su tela pronađena. Policija je je saopštila i da su pronašli i sedmo telo ispod obližnjeg mosta.

Inače, ovo područje jedno je od naposećenijih turističkih destinacija u Japanu. Gradić se opisuje kao 'moćno mesto puno duhovne energije, prirodne lepote i od religijske važnosti'. Ovo je kako javljaju japanski mediji jedno od najgorih masovnih ubistava u Zemlji izlazećeg sunca.

Izvor:Kurir
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter