Izvor:
06.12.2018 u 19:47
0

AJFELOV TORANJ ZATVOREN: Nastavlja se protest „žutih prsluka“!

Ajfelov toranj će biti zatvoren u subotu tokom planiranih protesta "žutih prsluka" u francuskoj prestonici, saopštila je danas Kompanija nadležna za korišćenje Ajfelovog tornja (SETE).

Zbog demonstracija koje su najavljene za 8.decembar ne može se garantovati bezbednost posetiocima čuvenog tornja, navodi se u saopštenju.

Veći broj muzeja, uključujući Veliku palatu (Grand Palais), kulturne ustanove kao što je Opera i prodavnice u centru Pariza takođe će biti zatvoreni po nalogu policije, zbog straha od mogućeg nasilja.

"Žuti prsluci" najavili su proteste za subotu, četvrtu zaredom, a francuski premijer Eduar Filip saopštio je danas da će na ulicama Pariza i drugih francuskih gradova biti raspoređene "izuzetno obimne" snage reda iz predostrožnosti zbog mogućeg nasilja.

Izvor: Tanjug
Foto: Instagram/printscreen/your.casual.photographer

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter