Izvor:
06.12.2018 u 21:44
0

DRAMA U CENTRU BEČA: Razbojnik opljačkao banku, pa čuvaru pucao u noge!!

Prava drama se odigrala u jutros u centru Beča. Posle pljačke banke "Deniz" lopov je seo na bicikl i dao se u beg sa plenom.

Međutim jedan od radnika obezbeđenja pokušao je da ga zaustavi, a pljačkaš je onda potegao pištolj i pucao mu u nogu.

Međutim, iako ranjen čuvar nije odustao i dalje je trčao je za lopovom. Tek kada je razbojnik ponovo uperio pištolj u njega, a i zbog povređene noge koja je krvarila morao da odustane od potere. Radnik obezbeđenja je odvezen u bolnicu i nije životno ugrožen, a u poteru za pljačkašem je uključen i policijski helikopter, ali još nije uhvaćen.

Objavljen je i snimak lopova sa sigurnosne kamere banke. On je imao kapu na glavi, a u rukama drži torbe sa ukradenim novcem, na jednom snimku je i bicikl kojim je pobegao.

Da podsetimo po otvaranju banke u njoj su bila dva službenika, a treći se pripramao da počne sa radom. Tada je ušao pljačkaš i preteći pištoljem tražio da mu napune torbe novcem. Službenici su to i uradili i muškarac je sa nepoznatom sumom novca pobegao, a njegov beg je kasnije pokušao d aspreči čuvar kog je ranio.

Izvor: Kurir
Foto: Pirntscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter