Izvor:
06.12.2018 u 22:11
0

ŠTA SVE TREBA DA BI ZAPOČELI PRISTUPNI PREGOVORI SA EU: Zaev i Junker razgovarali o napretku reformi u Makedoniji!

Makedonski premijer Zoran Zaev razgovarao je sa predsednikom Evropske komisije Žan Klodom Junkerom o napretku reformi koje se sprovode u Makedoniji, kao i o uslovima koje ta zemlja treba da ispuni kako bi započela pristupne pregovore sa EU, saopštila je makedonska Vlada.

Kako se navodi, oni su razgovarali i o procesu usvajanja ustavnih amandmana, našta se Makedonija obavezala potpisivanjem sporazuma sa Grčkom.

Tokom razgovora Zaev je zatražio da Makedonija bude izuzeta od privremenih zaštitnih mera EU koje se odnose na uvoz čelika i aluminijskih proizvoda, jer su one, kako je naveo, štetne za privredu zemlje.

Izvot: Tanjug
Foto: Twitter/David Icke

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter