Izvor:
13.09.2016 u 15:06
0

DRUGI DAN PRIMIRJA: Sirija tvrdi da je oborila dva izraelska aviona, IZRAEL DEMANTUJE!

Sirijska armija tvrdi da je oborila dva izraelska vojna aviona uključujući jednu bespilotnu letelicu, nakon što su oni napali vladine položaje na jugu zemlje, javljaju agencije.

Naša vazdušna odbrana je blokrala napad i oborila vojni avion u južnoj provinciji Kuneitra i jednu bespilotnu letelicu u provinciji Damaska – navodi se u saopštenju koji je prenela novinska agencija SANA a prenosi AFP.

Izrael negira da je sirijska vojska oborila njegove avione.

Tokom noći dve rakete zemlja-vazduh lansirane se iz Sirije nakon što je izraelska vojska izvršila napad na položaje sirijske artiljerije. Ni u jednom momentu bezbednost izraelskih aviona nije dovedena u pitanje. Nema ničeg tačnog u njihovim tvrdnjama – rekao je portparol vojske Arije Šalikar.

Istovremeno, Sirijska opservatorija za ljudska prava izdala je saopštenje o primirju.

Sedmodnevno primirje u Siriji postignuto dogovorom SAD i Rusije poštuje se već drugi dan za redom. Za petnaest sati od kada je primirje stupilo na snagu nije zabeležena smrt ni jednog civila u borbama.

Tanjug
Foto-ilustracija: Twitter/RadioPakistan

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter