Izvor:
11.12.2018 u 07:40
0

SASTANAK DVE LIDERKE: Mej i Merkel o brigama poslanika zbog sporazuma o Bregzitu!

Britanska premijerka Tereza Mej sastaće se s nemačkom kancelarkom Angelom Merkel, s kojom će razgovarati o zabrinutosti koju su britanski poslanici izrazili povodom sporazuma o Bregzitu koji je ona postigla sa EU, saopšteno je iz kabineta premijerke.

Mejova će se sastati i sa drugim liderima EU u pokušaju da obezbedi garancije kako bi umirila zabrinute britanske poslanike, nakon što je iznenada odložila današnje glasanje u parlamentu o sporazumu.

Sve je ukazivalo na to da bi premijerka na glasanju doživela veliki poraz. Odlaganje glasanja je novo poniženje za Terezu Mej, koja je postala premijer nakon odluke Velike Britanije na referendumu 2016. godine da napusti EU.

I konzervativni i laburistički poslanici su najavili da neće podržati sporazum koji je ona u novembru postigla sa liderima EU.

Izvor: Tnjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter