Izvor:
13.09.2016 u 19:44
0

RUSIJA će svim silama zaštiti KRIM

Rusija će iskoristiti sva sredstva međunarodnog humanitarnog prava za osporavanje tužbe Ukrajine u vezi sa Krimom i za zaštitu svojih interesa, rekao je novinarima portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

"To oko tužbe Ukrajine je poznato iz medijskih izveštaja i odgovarajućih izjava zvaničnih predstavnika Kijeva. Ovde će, svakako, Rusija koristiti sva sredstva međunarodnog humanitarnog prava za osporavanje takvih zahteva i za zaštitu svojih interesa", rekao je Peskov odgovarajući na pitanje da li je Kremlj upoznat sa činjenicom da se Ukrajina sprema da podnese zahtev u pogledu pretenzija na Krim.

Kako je preneo Sputnjik, Peskov je odgovarajući na pitanje da li će Rusija poštovati odluke međunarodnih sudova u vezi sa Krimom u slučaju da one budu donete u korist Ukrajine rekao:

"Ne mogu da odgovorim na to pitanje. Ako podnesu zahtev u skladu sa tim će doći do određenih pravnih protivakcija".

Tanjug
Foto: Twitter/Liwiaaewska

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter