Izvor:
30.12.2018 u 14:37
0

LAVROV: Vašington bi trebalo pitati kad će razgovarati Putin i Tramp!

Pitanje o tome koje su šanse da dogodi razgovor između ruskog i američkog predsednika Vladimira Putina i Donalda Trampa je pitanje koje treba postaviti Vašingtonu, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov.

– Treba to pitanje da postavite Vašingtonu. Naš predsednik i njegovi predstavnici su u više navrata kazali da smo spremni za ove razgovore kad god Vašington bude spreman. Naravno, zasnovanim na jednakosti, međusobnom poštivanju i razmatranju međusobnih interesa – kazao je Lavrov.

Prema njegovim rečima Moskva razume "u kojoj meri je spoljna politika Amerike postala talac njenih domaćih sukoba".

– Već se smatralo korisnim za pridobijanje dodatnih glasova takmičenje u tome ko će više napadati Rusiju. Ne možemo da učinimo ništa povodom toga, ali uvek smo spremni za ravnopravan dijalog sa svakom državom, uključujući i SAD – kazao je Lavrov.

Izvor:Kurir
Foto: Twitter/Interpreter_Mag

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter