Izvor:
07.01.2019 u 13:36
0

SNEG ZAROBIO EVROPU: Najmanje šestoro poginulo u udarima stravične zime! (video)

BERLIN – Najmanje šestoro ljudi poginulo je u incidentima povezanim sa lošim vremenskim uslovima u Nemačkoj, Austriji i Švajcarskoj, a vlasti tih zemalja upozorile su danas na rizik od lavina u severnim Alpima.

Nemačka policija je saopštila da je poginuo 44. godišnji muškarac u Vakersbergu u Bavarskoj kada su na njega, usled magomilanog snega, pale grane drveta.

Poginula je i jedna žena u incidentu zbog nevremena u Bavarskoj.

U Švajcarskoj je žena zatrpana snegom prošle sedmice u kantonu Uri preminula od zadobijenih povreda, saopštili su zvaničnici.

U Austriji su trojica skijaša poginula u lavinama tokom vikenda. Oko 40 spasilaca sa psima tragačima u potrazi je za dvojicom skijaša nedaleko od Hohenberga u Donjoj Austriji. Zbog rizika od lavina, put i celo skijaško područje Hohkar je zatvoreno.

U austrijskom regionu Štajermark i u nekim delovima nemačke pokrajine Bavarskoj danas su zatvorene škole.

Snow is burying parts of Europe, with a high avalanche risk in some Austrian and Slovakian areas. More snow is forecast…❄️

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter