Izvor:
17.09.2016 u 21:26
0

A NI IME MU NIJE POMENUO: Vladimir Putin SNAŽNO PODRŽAO Donalda Trampa?

Ruski predsednik Vladimir Putin danas je izrekao nešto što izgleda kao do sada najsnažnija podrška kandidatu Republikanske partije na predsedničkim izborima u SAD Donaldu Trampu, iako ga nije eksplicitno imenovao, navodi AFP.

Mi pažljivo pratimo šta se dešava u SAD i mi, naravno, gledamo sa simpatijama na one koji javno kažu da je neophodno graditi odnos sa Rusijom, na bazi jednakosti – kazao je Putin novinarima u razgovoru sa njima prikazanom na televiziji.

AFP ocenjuje da su Putinove reči jasno odnose na Trampa, koji uporno ističe spremnost da sarađuje sa Putinom, a čak je ruskog predsednika nazvao snažnijim liderom od američkog predsednika Baraka Obame.

Agencija podseća da je Putin do sada odbijao da javno podrži bilo kojeg od kandidata na američkim predsedničkim izborima koji se održavaju u novembru.

Tanjug
Foto: Twitter/MichaelDelauzon

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter