Izvor:
17.09.2016 u 22:34
0

LAŽNA UZBUNA: Završena policijska intervencija u Parizu!

Uprava policije Pariza objavila je na Tviteru da je "završena intervencija snaga reda" u francuskoj prestonici i da "nije utvrđena bilo kakva opasnost", a "Mondov" izvor u policiji je naveo da se radilo o "lažnoj uzbuni". I dalje nije poznato šta se tačno desilo. Ni francuski list, niti policija ne pominju pucnjavu i talačku krizu o kojoj su izvestili pojedini mediji pozivajući se na društvene mreže.

"Mond" je prethodno javio da je velika policijska operacija u toku u 1. arondismanu Pariza i da su snage reda blokirale kvart.

Na licu mesta viđeni su policajci i vojnici, a područje su nadletali helikopteri.

Objavljeno je da je operacija u popodnevnim časovima započela na području glavne pariske pijace "Le al" i da je građanima savetovano "da izbegnu to područje".

Tanjug
Foto: Twitter/RT_com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter