Izvor:
18.09.2016 u 12:59
0

UŽAS NA ULICAMA NJUJORKA: U eksploziji na MENHETNU ranjeno najmanje 29 osoba!

Najmanje 29 osoba je ranjeno u eksploziji koja je noćas potresla kvart Čelsi u na njujorškom Menhetnu, a na drugoj lokaciji u istom delu Njujorka pronađeno je nešto što liči na ekspres lonac, koji je žicama povezan sa malim uređajem tamne boje, javio je Si-En-En pozivajući se na izvore u policiji.

Navodi se da policija proverava video snimke sa mesta prve eksplozije na kojima se čini da je prikazana osoba koja ostavlja nešto iza sebe, što je policajce dovelo do zaključka da se radi o namernom činu.

Rojters navodi da je i gradonačelnik Njujorka Bil de Blazio izjavio da je po prvim indicijama u pitanju namerno izazvana eksplozija.

Mi ne vidimo vezu sa terorizmom – dodao je De Blazio.

Tanjug
Foto: Twitter/NYMag

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter