Izvor:
18.09.2016 u 15:40
0

NAJSMRTONOSNIJI NAPAD U POSLEDNJIH NEKOLIKO GODINA: Teroristi usmrtili 17, a ranili 35 vojnika!

U napadu ekstremista na sedište jedinicie indijske vojske u blizini granice sa Pakistanom ubijeno je 17, a ranjeno 35 vojnika, što ovaj napad čini najsmrtonosnijim u Kašmiru poslednjih godina, saopštili su danas indijski zvaničnici.

– Četvotrica ekstremističkih komandosa, prirpemani za borbu do smrti, ubijena su nakon upada vojske u bazu u Uri u blizini granice sa Pakistanom – saopštili su zvaničnici indijske vojske.

Vojska je angažovala helikoptere za evakuaciju 35 ranjenih vojnika, saopštilo je Ministarstvo odbrane u Nju Delhiju.

Policijski izvor je potvrdio Rojtersu da je 17 indijskih vojnika ubijeno, što je teži napad od januarskog napada na Pundžab za koje je Indija okrivila pakistanske ekstremiste.

Tanjug
Foto: Twitter/New York Times World

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter