Izvor:
19.09.2016 u 19:26
0

STRAVIČNO UPOZORENJE: Rusija bi mogla izvesti INVAZIJU NA EVROPU u roku od 48 sati!

Generalni Ser Ričard Barons tvrdi da bi Rusija mogla da razmestiti avione i brodovske trupe na evropskom tlu u roku od 48 sati i tako će se približiti NATO sistemu Kaunter Stajk koji je već nekoliko meseci aktivan .

Bivši načelnik Zajedničke komande snaga upozorio da je propust zemljama kao što su Francuska, Nemačka i Italija da se opasnost od ruske agresije ozbiljno može da dovede do gubitka zemljišta, mora i vazdušnog prostora.

Zemlje koje se nalaze u okruženju su zabrinute zbog opasnosti od Rusije… Većina EU na povećanje p’retnji koje neose sa sobom migracije. Uprkos tome što Moskva ulaže u novi obrambeni sistem prema rivalskom NATO sistemu.

"Ako stavimo na listu svu vojnu sposobnost koju NATO ima, shvatamo da je jači od Rusije. Rusija bi mogla da iskoristi svoje manje snage, Nato svakako može da se nađe u iznenađenju jer nije planirao ovako nešto .

Ruska aneksija Krima i vojne vežbe u Ukrajini su stekle međunarodni osudu. Ipak, kako se tvrdi NATO nije uspeo da napravi plan ako dođe do ruske invazije.

– Postoji predlog da se bazira otprilike 1.000 vojnika u svakoj od baltičkih zemalja i Poljskoj, ali ovaj potez je kritikovan zbog nedostatka bilo kakve stvarne vojnu podrške, i jer nije naznačeno bilo kakvo jasno pravilo – tvrdii Ričard.

Izvor:independent.co.uk
Foto: Twitter/Kataeb_Eng

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter