Izvor:
21.09.2016 u 13:12
0

PREMIJER VUČIĆ SE SASTAO SA DŽONSONOM: „Srbija je KLJUČNA ZEMLJA na Zapadnom Balkanu!“

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je u Njujorku sa ministrom spoljnih poslova Velike Britanije Borisom Džonsonom koji je istakao da je Srbija ključna zemlja na Zapadnom Balkanu i da će jedan od prioriteta spoljne politike Velike Britanije biti stabilnost tog regiona.

Premijer Vučić je sa Džonsonom, u izrazito prijateljskoj i srdačnoj atmosferi, razgovarao o bilateralnim odnosima, situaciji u regionu i podršci koju Britanija pruža Srbiji na evropskom putu, saopštila je danas vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Vučić je istakao da Srbija veruje u iskreno prijateljstvo sa Velikom Britanijom, sa kojom sledeće godine obeležava 180 godina diplomatskih odnosa i pozvao ga da poseti Srbiju,

Premijer je Džonsona obavestio o ekonomskim reformama koje je Vlada Srbije sprovela u poslednje dve godine i naglasio važnost većeg prisustva britanskih investitora na srpskom tržištu.

Džonson je prihvatio poziv premijera Vučića da poseti Srbiju.

Tanjug
Foto: Twitter/angelneptustar

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter