Izvor:
09.02.2019 u 21:27
0

KRISTOF KASTANE: Ovakvi napadi su nedopustivi! (FOTO)

Ministar unutrašnjih poslova Francuske Kristof Kastane objavio je večeras na Tviteru da je "zgrožen" time što su demonstranti iz redova "Žutih prsluka" zapalili vojno antiterorističko vozilo tokom protesta u Parizu.

Navodi se da su takva vozila bila uobičajeni prizor u francuskoj prestonici još od napada ekstremista sa smrtnim ishodom koji su se dešavali 2015. godine.

Navodi se da su demonstranti, koji su kod Ajfelove kule okončali 13. uzastopni vikend protesta, zapalili ovo vozilo ispred čuvenog spomenika.

-Svaki dan vojska… štiti naše sunarodnike od rizika terorizma. Ovakvi napadi su nedopustivi- poručio je Kastane.

Saopštenje francuske policije da je 31 demonstrant uhapšen tokom današnjeg dana nakon čarki koje su izbijale između demonstranata i policajaca.

Francusko Ministarstvo unutrašnjih poslova je ocenilo da su protesti ipak bili mnogo manjeg obima nego prošle nedelje.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter